Gör ditt eget naanbröd att servera till din indiska middag. Stek dina naanbröd i olja på hög värme några minuter per sida. Servera bröden varma till en härlig och smakrik indisk måltid.
Innehåller gluten och ägg. Gör laktosfri: välj laktosfritt smör. Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin. Näringsvärdet är beräknat per bröd.
Gör så här
Tips
Pensla de färdigstekta naanbröden med 50 g smält smör blandat med 1 pressad vitlöksklyfta och 2 msk hackad persilja (för 12 bröd).
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3.6 av 5.
232232 personer har röstat
29 st
Kommentarer
Supersaftigt och supergott bröd! Succé varje gång!
Camilla
2022-07-31
Tvivlar rejält på denna, då alla andra jag sett har varit med grekisk yoghurt, utan ägg och med mycket mindre socker.
Justin
2022-06-15
Smörj händerna med olja och forma, platta enkelt ut bröden på oljad bräda. Strö över lite sesamfrön och flingsalt efter att bröden penslats med de smälta vitlökssmöret.
Färdiga bröd går utmärkt att frysa in i bakplåtspapper i en burk.
Eva
Kommentarer
Supersaftigt och supergott bröd! Succé varje gång!
Camilla
2022-07-31Tvivlar rejält på denna, då alla andra jag sett har varit med grekisk yoghurt, utan ägg och med mycket mindre socker.
Justin
2022-06-15Smörj händerna med olja och forma, platta enkelt ut bröden på oljad bräda. Strö över lite sesamfrön och flingsalt efter att bröden penslats med de smälta vitlökssmöret. Färdiga bröd går utmärkt att frysa in i bakplåtspapper i en burk. Eva
Eva
2021-10-12