Myntayoghurt

Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Myntayoghurt

Myntayoghurt, ett gott tillbehör som du serverar kallt till exempelvis kött eller fågel. Yoghurt, mynta och vitlök är basen i denna sås som smakar milt och friskt på en och samma gång.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Myntayoghurt

Ingredienser

6 portioner
2 dl naturell yoghurt
1/2 dl finhackad mynta
1 tsk pressad vitlök
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • ALLDELES för mycket vitlök (som jag annars gillar!). Har provköket verkligen smakat av receptet???

    Göran

    Hej Göran! Tack för din kommentar. Ja, år 2004 kanske man älskade vitlök... Vi håller med dig, 1 msk är för mycket. Vi har nu ändrat mängden vitlök till 1 tsk och skulle man vilja ha mer vitlök i så är det bara att pressa på! Hälsningar Elina

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Gurksallad med yoghurt
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lamm- och myntaköttbullar
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Labnehbollar
    Betyg 4.6 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Minthie
    Betyg 2.7 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Äpple- och vitlökssås
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Mangobowl med druvor och kokoscrunch
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad