Mangobowl med druvor och kokoscrunch

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Mangobowl med druvor och kokoscrunch

Mango, vindruvor och kokos, så gott ihop. Bottna tallriken med syrlig turkisk yoghurt och toppa med de goda tillbehören. Passar på vilken helgfrukost eller brunch som helst. Ringla lite söt honung på toppen och sitt ner och njut en skön stund.

Mangobowl med druvor och kokoscrunch

Ingredienser

2 portioner
1   mango
250 g  röda vindruvor
2   kvistar färsk mynta
4 dl  turkisk yoghurt
1/2 dl  rostade kokosflakes
1 msk  flytande honung

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt till mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2012 KJ / 480 kCal
Fett24 g
Salt0.2 g
Kolhydrater54 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Svalka efter hetta - Fruktsallad med yoghurt
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Frukttallrik med ingefärsyoghurt
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gurksallad med vindruvor och fetaost
Betyg 4.5 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade vindruvor med vaniljglass
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vindruvsglass
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Druvsalsa med hetta
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga