Myntabiff i salladskorg

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Myntabiff i salladskorg

En fräsch rätt med rostbiff och mynta. Du marinerar biffen i en marinad av bland annat salt soja, stark sambal oelek och söt honung. Servera myntabiffen i stora salladsblad och toppa med sesamfrön.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2011

Myntabiff i salladskorg

Ingredienser

6 portioner
1 burk böngroddar (à 410 g)
10 skivor rostbiff (10 skivor motsvarar ca 300 g)
2 tsk sesamfrön gärna vita och svarta
1 isbergssalladshuvud

Marinad

3 msk japansk soja
2 tsk sambal oelek
1 tsk vitvinsvinäger
1 msk flytande honung
1 msk rapsolja
1 kruka finstrimlad mynta

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Rostbiff på buffén
    Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostbiff
    Betyg 4.3 av 5.170 personer har röstat
    Receptet har 23 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bagel med rostbiff och färskost
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pastawok
    Betyg 1.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sweet chilimarinerad rostbiff
    Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad