Myntabiff i salladskorg

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
0
Myntabiff i salladskorg

En fräsch rätt med rostbiff och mynta. Du marinerar biffen i en marinad av bland annat salt soja, stark sambal oelek och söt honung. Servera myntabiffen i stora salladsblad och toppa med sesamfrön.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2011

Myntabiff i salladskorg

Ingredienser

6 portioner
1   burk böngroddar (à 410 g)
10   skivor rostbiff (10 skivor motsvarar ca 300 g)
2 tsk  sesamfrön gärna vita och svarta
1   isbergssalladshuvud

Marinad

3 msk  japansk soja
2 tsk  sambal oelek
1 tsk  vitvinsvinäger
1 msk  flytande honung
1 msk  rapsolja
1   kruka finstrimlad mynta

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostbiff på buffén
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker 
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostbiff
Betyg 4.2 av 5.
131 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pastawok
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med potatissallad
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga