Myntabiff i salladskorg

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
0
Myntabiff i salladskorg

En fräsch rätt med rostbiff och mynta. Du marinerar biffen i en marinad av bland annat salt soja, stark sambal oelek och söt honung. Servera myntabiffen i stora salladsblad och toppa med sesamfrön.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2011

Myntabiff i salladskorg

Ingredienser

6 portioner
1 burk böngroddar (à 410 g)
10 skivor rostbiff (10 skivor motsvarar ca 300 g)
2 tsk sesamfrön gärna vita och svarta
1 isbergssalladshuvud

Marinad

3 msk japansk soja
2 tsk sambal oelek
1 tsk vitvinsvinäger
1 msk flytande honung
1 msk rapsolja
1 kruka finstrimlad mynta

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostbiff på buffén
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostbiff
Betyg 4.3 av 5.
146 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastawok
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med potatissallad
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga