Mustigt filbröd

Ett smidigt recept på mustigt och nyttigt filbröd. Du gör det mörka brödet av bland annat filmjölk, bikarbonat, sirap, solrosfrön, linfrön, russin och havregryn. Perfekt till frukost eller till maten.

Gör så här
00:45:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
9 stBra
Lennart
Otroligt gott, saftigt och mättande! Smakar precis som mormors julbröd!
Nellie
Tänkte baka detta bröd. En sak undrar jag över: Ska det gräddas i nedre delen av ugnen?
Fredrik
Ett favoritbröd! Mycket smakrikt, saftigt och nyttigt. Jag tar med brödkryddorna, vilka ger kraft åt brödet. Lika gott utan pålägg, som med.
Barbro
Supergott och enkelt!
Kristina
Det här brödet gör min pappa alltid till jul! Men passar självklart året om. Godaste brödet som finns! Tror detta recept ursprungligen kommer från boken som Ica gav ut som heter - Hela Sveriges husman.
Matilda
Hej Matilda! Tack för din kommentar, vi blir så glada att höra att du gillar brödet! Hälsningar Elina
ICA-köket
Jag tog bort russin och havregryn och hade bara rågsikt. Godaste brödet jag har gjort någon gång:)
Annelie
Körde med grovt rågmjöl och krusakli, och hadde i ljus sirap och torkade plommon, ananas , persikor, smakar det lika gott som det luktar och ser ut så verkardet oerhört lovande om ca 30min :D
Johan
skall pröva det nu verkar bra
Kerstin