Filmjölkslimpa med banan

Betyg 3.4 av 5.
42 personer har röstat
10
Filmjölkslimpa med banan

Filmjölkslimpa med banan är en rolig och annorlunda variant av bröd som du lätt kan baka själv. Gör sedan härliga ost- eller skinkmackor på den färdigbakade och uppskivade limpan.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Filmjölkslimpa med banan

Ingredienser

1 limpa
5 dl ljust mjöl (lantbrödsmjöl)
1/2 dl krossad råg
1/2 dl vetekross
1 dl vetekli
1/2 dl solroskärnor
2 tsk salt
1/2 msk bikarbonat
5 dl filmjölk
1 halvmogen banan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
42 personer har röstat

Kommentarer

BRA TIPS: Sök på "filmjölksbröd" istället, då hittar ni ett recept på mörkt filmjölksbröd som är helt gudomligt !!

Rikard

2006-03-18

Har provabkat brödet ca 4 ggr, nu senast hade jag det inne i nästan två timmar men det blev ändå degit. Det går inta att äta öfr det är som en enda stor degklump, har även provat utan banan men det blev inte bättre.

Maria

2005-11-08

Det var relativt gott och jag kommer att göra det igen, dock med mindre salt. Brödet blev smuligt på toppen, faller isär när man skär upp det... Någon som vet varför?

Anna

2005-04-16

Testa liknande recept

Mustigt filbröd
Betyg 3.7 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Betanialimpa
Betyg 3.6 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grindalimpa
Betyg 3.5 av 5.
47 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rustikt bröd med tranbär
Betyg 3.8 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Catrins filmjölkslimpa
Betyg 3.7 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rågbröd med frukt och nötter
Betyg 4.4 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga