Kalla, ruggiga dagar finns inget bättre att äta än denna aromatiska chili med majs och persiljerot. Din köttfärs får en underbara hetta av chili och sambal oelek som är perfekt ihop med den söta majsen. Bjud på ett varmt bröd till din mustiga chili.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
8 2011
Läs noga innehållet i buljong/fond och kontrollera innehållet i brödet. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg men innehåller gluten.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ, kontrollera innehållet i brödet.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Eva-lena
2022-04-06Jättegott! Kommer absolut att laga igen, fick mycket beröm. Hade Srirachasås och créme fraîches till också.
Maria
2022-02-20Himla gott och väldigt populärt! Det blev ingen matlåda för mig. Måste öka mängden till nästa gång.
Patrik
2020-09-24Ska göra denna idag låter ju jätte gott!! Patrik