Musslor florentine

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Musslor florentine

Lyxiga musslor florentine som du kan äta till förrätt likväl som till huvudrätt. Lägg ner musslorna på en bädd av spenat och lök och täck över med fluffig smet av äggvita, majonnäs och dragon före gratinering.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1998

Musslor florentine

Ingredienser

4 portioner
1 pkt hel spenat
smör eller margarin
1 liten gul lök
2 burkar musslor (à ca 225 g)
1 äggvita
3 msk majonnäs
1 tsk dragon

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Örtig fiskgryta med vongolemusslor och grillat bröd
Betyg 3.8 av 5.
46 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vinkokta musslor med vitlöksbröd
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Brummers kalvlever med bercy-sås
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Aioligratinerade musslor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Helstekt entrecôte med grönpeppar och citron
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Torsk- och potatisbrandade med rökta musslor
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga