Musslor florentine

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Musslor florentine

Lyxiga musslor florentine som du kan äta till förrätt likväl som till huvudrätt. Lägg ner musslorna på en bädd av spenat och lök och täck över med fluffig smet av äggvita, majonnäs och dragon före gratinering.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1998

Musslor florentine

Ingredienser

4 portioner
1 pkt hel spenat
smör eller margarin
1 liten gul lök
2 burkar musslor (à ca 225 g)
1 äggvita
3 msk majonnäs
1 tsk dragon

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vinkokta musslor med vitlöksbröd
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Aioligratinerade musslor
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torsk- och potatisbrandade med rökta musslor
Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vinkokta musslor med pasta
Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tomatris med ärtor och burkmusslor
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Café de Paris-smör
Betyg 3 av 5.74 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad