Musselpaella med fiskbullar

2
1
Musselpaella med fiskbullar

Gör en smakrik paella med musslor och fiskbullar. Till musselpaellan använder du även lök, ris, chili, ärter, paprikasallad och vitlök. Servera den kryddiga paellan med citronklyftor och bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1997

Musselpaella med fiskbullar

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
1 msk olja
2 dl långkornigt ris
1 fiskbuljongtärning
1 burk musslor i vatten (à 225 g)
1/2 tsk chili
1/2 tsk salt
1 burk fiskbullar i vatten (à 375 g)
1 pkt djupfrysta ärtor (à 250 g)
1/2 burk paprikasallad
citronklyftor
2 pressade vitlöksklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Olle

2004-06-19

Fiskbullar ( denna hemska företeelse ! ) i en paella är en HÄDELSE !!