Musselpaella med fiskbullar
Gör en smakrik paella med musslor och fiskbullar. Till musselpaellan använder du även lök, ris, chili, ärter, paprikasallad och vitlök. Servera den kryddiga paellan med citronklyftor och bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 1997
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
1 msk olja
2 dl långkornigt ris
1 fiskbuljongtärning
1 burk musslor i vatten (à 225 g)
1/2 tsk chili
1/2 tsk salt
1 burk fiskbullar i vatten (à 375 g)
1 pkt djupfrysta ärtor (à 250 g)
1/2 burk paprikasallad
citronklyftor
2 pressade vitlöksklyftor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Fiskbullar ( denna hemska företeelse ! ) i en paella är en HÄDELSE !!
Olle
2004-06-19