Musselpaella med fiskbullar

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
1
Musselpaella med fiskbullar

Gör en smakrik paella med musslor och fiskbullar. Till musselpaellan använder du även lök, ris, chili, ärter, paprikasallad och vitlök. Servera den kryddiga paellan med citronklyftor och bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1997

Musselpaella med fiskbullar

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
1 msk  olja
2 dl  långkornigt ris
1   fiskbuljongtärning
1   burk musslor i vatten (à 225 g)
1/2 tsk  chili
1/2 tsk  salt
1   burk fiskbullar i vatten (à 375 g)
1   pkt djupfrysta ärtor (à 250 g)
1/2   burk paprikasallad
citronklyftor
2   pressade vitlöksklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Fiskbullar ( denna hemska företeelse ! ) i en paella är en HÄDELSE !!

Olle

2004-06-19

Testa liknande recept

Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Aioligratinerade musslor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vinkokta musslor med pasta
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tagliatelle med vitlöksmusslor, rucola och oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ost- och nötgratinerade musslor på sparrisbädd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Musselpasta med broccoli och persilja
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga