Musselpaella med fiskbullar

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
1
Musselpaella med fiskbullar

Gör en smakrik paella med musslor och fiskbullar. Till musselpaellan använder du även lök, ris, chili, ärter, paprikasallad och vitlök. Servera den kryddiga paellan med citronklyftor och bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1997

Musselpaella med fiskbullar

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
1 msk olja
2 dl långkornigt ris
1 fiskbuljongtärning
1 burk musslor i vatten (à 225 g)
1/2 tsk chili
1/2 tsk salt
1 burk fiskbullar i vatten (à 375 g)
1 pkt djupfrysta ärtor (à 250 g)
1/2 burk paprikasallad
citronklyftor
2 pressade vitlöksklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Fiskbullar ( denna hemska företeelse ! ) i en paella är en HÄDELSE !!

Olle

2004-06-19

Testa liknande recept

Aioligratinerade musslor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vinkokta musslor med pasta
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjursrisotto
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomatris med ärtor och burkmusslor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spaghetti med musselsås express
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fettuccine med musslor, persilja och tomat
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga