Musselpaella

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Musselpaella

Denna supergoda skaldjurspaella kommer du älska! Koka ihop fräst lök, saffran, buljong och musselspad innan du lägger i musslor, fiskbullar, gröna ärter och paprikasallad. Hetta upp din goda musselpaella och servera med syrlig citron och lantbröd.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1998

Musselpaella

Ingredienser

4 portioner
2   gula lökar
2 msk  olja
1   pkt saffran
1 1/2   fiskbuljongtärning
1 tsk  salt
6 dl  vatten + musselspad
1 - 1 1/2   burkar musslor (à 225 g)
1   pkt gröna ärtor
3 dl  ris
1   burk fiskbullar i buljong (à 375 g)
1   burk paprikasallad
citronklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grapefrukthalvor med musselsallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Aioligratinerade musslor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vinkokta musslor med pasta
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tagliatelle med vitlöksmusslor, rucola och oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjursrisotto
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga