Mozzarellagratinerad fläskfilé med ljummen potatissallad
Denna snabblagade, mozzarellagratinerade fläskfilé med ljummen potatissallad är både mättande och lyxig. Gratinera ditt kött under ett smarrigt täcke av ost, söta tomater, vitlök och basilika under tiden du gör salladen. Färgrikt och gott!
Ingredienser
4 portioner
1 fläskfilé (putsad, à ca 600 g)
1 msk olja
1/2 tsk salt
1 krm peppar
250 g körsbärstomater
200 g mozzarella
1 vitlöksklyfta
1/2 kruka basilika
Potatissallad
8 potatisar
150 g sockerärtor
8 soltorkade tomater i olja
1/2 kruka basilika
65 g rucolasallad
2 msk olivolja
balsamvinäger
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Mycket gott och enkelt att tillaga. /Lotta
Charlotte
2020-12-26