Mozzarella i bowl med avokado- och basilikadressing

Servera tacon i små bowls. Snyggt, enkelt och trevligt. Gör en sallad med tomater och mozzarella och en dressing av avokado och gräddfil. Lägg salladen i små tacoskålar och toppa med dressingen, klart att servera.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1694 KJ / 405 kCal
Fett29 g
Salt1 g
Kolhydrater27 g
Protein9 g
Kommentarer
6 stVilka tortilla bowls ska man använda? Old El Pasos finns ju inte kvar längre i sortimentet.
Malena
Hej Malena! Trist när produkter försvinner men det funkar lika bra med crustader. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Otroooligt gott! Vi gör detta recept minst en gång i måndagen, och har gjort det sen 2019
Moa
Tortilla bowls finns inte att få tag i längre och den blev lite vattning trots att det rann av
Anna
Bjöd på dessa på min student och de var uppskattade! Kan dock inte stå framme jättelänge då ”skalen” blir mjuka.
Ugne
Supertrevlig som entrerätt med ett glas champagne, mycket populär.
Eva
Min absoluta favorit! Bjuder alltid på den till välkomstdrinken!
Marit