Ingen dessert passar bättre till midsommarbordet än denna tårta med vackra röda bär! Lägg ihop bottnen med den fluffiga moussen några timmar innan din goda midsommartårta ska serveras. Dekorera med bären och njut!
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2009
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Monika
2013-05-09Första gången jag gjorde denna blev den perfekt. Andra gången höll den inte ihop när jag tog av formen, utan den säckade ihop i en hög. Möjligen tålde den inte transporten (tåg + promenad). Men den var ätbar ändå, och första gången blev den riktigt bra.
Anna
2009-10-29Den absolut godaste tårtan jag ätit. Känns inte så mastig som tårtor annars kan göra.
Lenah
2009-10-05En riktig höjdare. Flera personer har kommenterat denna som den godaste tårtan de har ätit. Lätt, god och inte för söt. Bären var då hallon och blåbär.