Laxkotlett med ugnsbakad fänkål, ruccolacrème och valnötter

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Laxkotlett med ugnsbakad fänkål, ruccolacrème och valnötter

Laxkotletter med en crème på bland annat ruccola, parmesan och kvarg serverar du här med ugnsbakad fänkål och rostade valnötter. Laxen, ruccolacrèmen och fänkålen passar bra till potatis där valnötterna ger fin knaprighet.

Laxkotlett med ugnsbakad fänkål, ruccolacrème och valnötter

Ingredienser

4 portioner
2   fänkål
2 msk  olivolja
salt och peppar
70 g  rucola
1   vitlöksklyfta
1 msk  kapris
1 dl  riven parmesan
2 dl  kvarg
1   citron
1 dl  valnötter
4   laxkotletter
1 msk  matfett

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2861 KJ / 684 kCal
Fett41.9 g

Testa liknande recept

Ädelkräm med aprikoser på grillad krutong
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spaghetti med ruccola och nötter
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grönkålspaj med valnötter
Betyg 4.3 av 5.
298 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Teriyakilax med wasabi- och gräslökssmör
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hoisin- och sesamlax
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fjärilens middag - pasta med fjärilskotlett
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga