Morotsmarmelad med citron och kanel

Morotsmarmelad med citron och kanel, en söt och annorlunda marmelad att njuta av på brödet. Du kryddar morotsmarmeladen med hela kanelstänger och citronjuice för att få den goda smaken.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2010

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stGlömde skriva att hon även tillsätter chili!☺️
Maria
Har en dotter som gjort denna marmelad flera gånger men tar mindre vatten än i receptet och lägger sen till ganska mycket salt, den är ljuvligt god och hela släkten älskar den!
Maria
Jätte god men tycker den blev för tjock, skulle använt lite mindre syltsocker nästa gång, men rekommenderar!
Linnéa
Hur många citroner?
Fredrik
Hej Fredrik! Det ska vara 2 citroner, både finrivet skal och juicen. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
ICA-köket
JA! Lätt som en plätt - blev snygga burkar att ge bort i julklapp till en billig peng. Och gott på rostat bröd.
Christina
Säger bara - mmmmmmm! Godare marmelad har jag nog aldrig smakat! Dessutom lättgjord! Mona A
Mona