Morotsfrittata med toskanska legymer

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Morotsfrittata med toskanska legymer

Morotsfrittata med toskanska legymer är en färgstark, vegetarisk rätt. Du steker plättar av riven morot och dekorerar med en pigg tomatsallad. Kronärtskocka och dijonsenap ger fyllig smak.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Morotsfrittata med toskanska legymer

Ingredienser

4 portioner

Morotsfrittata

2 morötter
2 äggulor
1/2 tsk strösocker
1 msk färsk, finhackad oregano
1/2 tsk salt
1 krm vitpeppar
olivolja till stekning

Tomatsallad

1 rödlök
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
1 msk dijonsenap provençale
2 msk olivolja
1 krm salt
1 krm svartpeppar
ca 1 msk färsk, grovhackad oregano

Till servering

200 g frysta, tinade kronärtskockor
1 dl cocktailkapris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Way too small portions!!

Petter

2018-11-21

Näringsvärde per portion

Energi760 KJ / 180 kCal
Fett12 g

Testa liknande recept

Fritatta med spenat och canellinibönor
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spansk tortilla med kronärtskocka och chark
Betyg 2.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pizza med parmaskinka och grönsaker
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kronärtskockor med lufttorkad skinka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knäckebrödspizza med tomatpesto
Betyg 3.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatsallad med kronärtskockor och brie
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga