Mor Toves currygryta

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Mor Toves currygryta

Mor Toves currygryta är en lantlig och mustig gryta med smaksättare som curry, gräslök och kajennpeppar. Råvaror som fiskbullar, morötter, äpple och blomkål ger rätten dess läckra och oväntade karaktär. Servera currygrytan med bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2000

Mor Toves currygryta

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
2 skivade morötter
1 äpple
1 blomkålshuvud
2 msk olja
1 msk curry
1 l grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1/2 tsk salt
1/2 krm kajennpeppar
1 burk fiskbullar i buljong med spad (à 375 g)
gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Garbanzocurry
Betyg 4 av 5.
50 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Currystekt blomkål med mandel
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Blomkålssoppa med strössel
Betyg 3.6 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kassler- och blomkålsgratäng
Betyg 3.5 av 5.
51 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Friterade blomkålsbuketter med kryddig sås
Betyg 3.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Currystekt blomkål med bräckt kassler
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga