Montignacs äppeldessert

Betyg 2.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Montignacs äppeldessert

Ett lättlagat och härligt recept på Montignacs äppeldessert. Du lägger äpplen i en ugnssäker form och häller över en krämig blandning av ägg, fruktsockersocker och vaniljsocker. En saftig efterrätt!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Montignacs äppeldessert

Ingredienser

4 portioner
3 - 4 röda äpplen
1/2 msk rapsolja
3 ägg
2 dl matlagnings- eller vispgrädde
1/2 dl fruktsocker
1 tsk vaniljsocker

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Jag vill ha present

Hadil

2022-05-20

Testa liknande recept

Tarte tatin
Betyg 4 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Äppelflarn med mandel
Betyg 4 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tarte tatin med vaniljsås
Betyg 3.1 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladmuffins
Betyg 4.4 av 5.1152 personer har röstat
Receptet har 103 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krispig äppelpaj
Betyg 3.6 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krispig crudité
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad