Montignacs äppeldessert

Betyg 2.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Montignacs äppeldessert

Ett lättlagat och härligt recept på Montignacs äppeldessert. Du lägger äpplen i en ugnssäker form och häller över en krämig blandning av ägg, fruktsockersocker och vaniljsocker. En saftig efterrätt!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Montignacs äppeldessert

Ingredienser

4 portioner
3 - 4 röda äpplen
1/2 msk rapsolja
3 ägg
2 dl matlagnings- eller vispgrädde
1/2 dl fruktsocker
1 tsk vaniljsocker

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jag vill ha present

    Hadil

Testa liknande recept

  • Tarte fine med glöggsirap
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tarte tatin
    Betyg 4.1 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Äppelflarn med mandel
    Betyg 4 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fransk äppelpaj
    Betyg 3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad