Montignacs äppeldessert

Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat
1
Montignacs äppeldessert

Ett lättlagat och härligt recept på Montignacs äppeldessert. Du lägger äpplen i en ugnssäker form och häller över en krämig blandning av ägg, fruktsockersocker och vaniljsocker. En saftig efterrätt!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Montignacs äppeldessert

Ingredienser

4 portioner
3 - 4 röda äpplen
1/2 msk rapsolja
3 ägg
2 dl matlagnings- eller vispgrädde
1/2 dl fruktsocker
1 tsk vaniljsocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

Jag vill ha present

Hadil

2022-05-20

Testa liknande recept

Tarte fine med glöggsirap
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tarte tatin
Betyg 4 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tarte tatin med hasselnötter och citrongrädde
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fransk äppelpaj
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelflarn med mandel
Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lättlagad äppelkompott med sötsyrlig topp
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga