Montignacs äppeldessert

Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat
1
Montignacs äppeldessert

Ett lättlagat och härligt recept på Montignacs äppeldessert. Du lägger äpplen i en ugnssäker form och häller över en krämig blandning av ägg, fruktsockersocker och vaniljsocker. En saftig efterrätt!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Montignacs äppeldessert

Ingredienser

4 portioner
3 - 4   röda äpplen
1/2 msk  rapsolja
3   ägg
2 dl  matlagnings- eller vispgrädde
1/2 dl  fruktsocker
1 tsk  vaniljsocker

För alla

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfri gräddprodukt från Oatly eller Beneviva.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

Jag vill ha present

Hadil

2022-05-20

Testa liknande recept

Tarte tatin
Betyg 4 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelflarn med mandel
Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Enkel äppelkaka
Betyg 3.5 av 5.
34 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chokladmuffins
Betyg 4.4 av 5.
747 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tarte tatin med vaniljsås
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Krispig äppelpaj
Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga