Monegasksallad

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
2
Monegasksallad

Monegasksallad med entrecôte är en snabblagad varmrätt som har angenäma smaker av bland annat timjan, persilja, tomat och lök. Servera tillsammans med krispig ruccolasallad och pressad potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1999

Monegasksallad

Ingredienser

4 portioner
4 skivor entrecôte eller oxfilé (à 150 g)
olja
salt
svartpeppar

Sallad

300 g smålökar
4 1/2 dl vatten
3/4 dl vitvinsvinäger
2 tsk olivolja
4 tsk socker
1 dl tomatpuré
1/2 lagerblad
2 krm timjan
1 kvist persilja
60 g russin
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Varför ligger denna rätt under "vegetariskt"?

Maria

2009-12-28

Skall köttet verkligen steka 2 TIMMAR på varje sida?

Marianne

2003-03-20

Testa liknande recept

Grillad entrecôte
Betyg 3.7 av 5.
21 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Peppargrillad entrecôte
Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad entrecôte med tapenade
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Steka entrecôte
Betyg 4.5 av 5.
255 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Entrecôte med grillad, marinerad rödlök
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga