Bistrohamburgare med tomatsallad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Bistrohamburgare med tomatsallad

Ett matigt kolhydratssnålt recept på bistrohamburgare med tomatsallad. Du grillar hamburgarna och serverar med en fräsch tomatsallad av bland annat tomat, gräslök och ruccola. Gör även en smakrik bönsallad till!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tomatsallad: Skär tomaterna i bitar och blanda med gräslök, vinäger och olja. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner ruccolan precis för servering.
  2. Bönor: Koka bönorna i saltat vatten i några minuter och häll av. Spola i kallt vatten. Blanda med olivolja och parmesan och smaka av med salt och peppar.
  3. Grilla hamburgarna enligt anvisning på förpackningen.
  4. Servera med tomater och bönor.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 förp Scan Bistrohamburgare (à 760 g)
Tomatsallad
  • 600 g blandade tomater
  • 1/2 kruka hackad gräslök
  • 1/2 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 1 kruka ruccola
Bönor
  • 300 g haricots verts
  • 1 msk olivolja
  • 100 g hyvlad parmesanost
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan