Mintsås

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Mintsås

Detta är en mintsås som passar utmärkt till de flesta kötträtter! Kokande vatten och vinäger hälls över en blandning av mynta och socker, låt sen stå en stund innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1999

Mintsås

Ingredienser

1,5 dl
2 msk mynta
2 msk socker
8 msk vatten
2 msk vitvinsvinäger

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gröna såsen
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Myntayoghurt
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mintchatni
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spetskål med fetaost och myntahallon
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mynta- och tzatsikisås
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad melon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga