Mintmuffins

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
2
Mintmuffins

Muffins är underbart goda och kan varieras i oändlighet. Här får du ett recept på mintmuffins som får sin friska mintsmak från krämig After Eight - en riktig vinnare som överraskar! Muffinsen pudras med florsocker innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1997

Mintmuffins

Ingredienser

8 muffins
1 1/2 dl vetemjöl
1 dl socker
1 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bakpulver
75 g smör eller margarin
1 ägg
1/2 dl mjölk
4 mintchokladplattor (typ After Eight)
florsocker till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Det står längst upp att det skall vara 1 1/2 dl vetemjöl i smeten.

Sofia

2006-01-17

Skall det inte vara något mjöl alls i smeten?

Therese

2002-11-10

Testa liknande recept

Chocolate cup cakes
Betyg 4 av 5.
221 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bananmuffins med vallmofrö
Betyg 3.2 av 5.
25 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Små fyllda chokladmuffins
Betyg 2.8 av 5.
38 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chokladrutor med glasyr och kokos
Betyg 3.1 av 5.
941 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bärmuffins med frosting och nötkrisp
Betyg 2.7 av 5.
30 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rabarbermuffins med mandelgrotta
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga