Minipizzor

Betyg 3.6 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Minipizzor

Läckra hembakta minipizzor med smak av salami, rucola och rödlök. Perfekt som tilltugg såväl till fest som till vardags. Du kan enkelt byta ut fyllningen och göra den med dina egna favoriter!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Minipizzor

Ingredienser

8 bitar
25 g jäst (25 g motsvarar 1/2 paket)
2 1/2 dl ljummet vatten (ca 37ºC)
2 msk olja
7 dl vetemjöl
1/2 tsk salt

Fyllning

tomatsås eller tomatpuré
1 rödlök
150 g salami (i hel bit)
3 dl riven lagrad ost eller riven mozzarellaost
1 tsk oregano

Till servering

1 förp rucola (à 65 g)

Gör så här

01:00:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hej. Om jag vill göra pizzan i förväg vilket är bäst. Grädda o frysa sen el frysa innan gräddning

    Liselotte

    Hej Liselotte! Pizzorna är godast att servera direkt efter gräddning men om du vill göra dom i förväg så rekommenderar vi att grädda och frysa in dom efter gräddning. Värm sedan pizzorna försiktigt efter upptining. Lycka till med pizzabaket! Hälsningar Elina

    ICA-köket

Näringsvärde per bit

Näringsvärdet är per bit.
Energi1245 KJ / 297 kCal
Fett9 g
Salt1 g
Kolhydrater42 g
Protein12 g

Testa liknande recept

  • Pesto, parmesan & salamipizza
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mozzarella- och salamipizza
    Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad