Salamifylld kyckling | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Salamifylld kyckling

Denna mumsiga, salamifyllda kyckling är hissnande god och snabblagad. Lägg på salami och smakrik ost på dina utbankade filéer före du steker dem rullade. Bjud på den lite heta kycklingen med mild pastasallad och marinerade oliver.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2000
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Banka ut filéerna med handen. Lägg på salami och ost och rulla ihop. Fäst med en trästicka. Salta och peppra.
  3. Bryn kycklingen runt om i smör i en stekpanna. Låt den eftersteka i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
  4. Dela kycklingen på snedden i halvor eller skär dem i skivor. Pastasallad och marinerade oliver smakar gott till.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 kycklingfiléer
  • 4 stora skivor stark salami (t ex Ventrichina)
  • 8 skivor smakrik ost (t ex pecorino)
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 msk smör
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Kycklingbröstfilé

5:- Rabatt

Guldfågeln, Tunnskivad/tvådelad ca 700 g

Mer info