Minipetitchouer

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Minipetitchouer

Smaskiga och tilltalande minipetitchouer. Himmelskt goda, med överraskande fyllningar i de små petitchouerna. Crème fraiche med färgrik ishavsrom och luxuös kalkonmousse med madeira. Perfekt ädeloströra med kvarg och gröna vindruvor.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Minipetitchouer

Ingredienser

40 portioner
50 g smör eller margarin
2 dl vatten
2 dl vetemjöl
3 medelstora ägg

Romröra

2 dl crème fraiche
1 burk ishavsrom (à 50 g)
1 msk finhackad gräslök
gräslök till garnering

Kalkonmousse

100 g kalkon- eller kycklingpastej (finns i färdig ask)
2 msk vispgrädde
2 msk madeira
oliver till garnering

Ädeloströra

2 msk grönmögelost
1 dl gräddfil
1 dl kvarg
vindruvor till garnering

Gör så här

Varje fyllning räcker till ca 20 st. Välj 2 fyllningar eller minska mängden om du vill göra alla 3.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rotselleri- och ädelostsmör
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Piadina med grönkål och mögelost
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Falsk gåslevermousse
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blue cheese-dressing
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga