Minipetitchouer

0
0
Minipetitchouer

Smaskiga och tilltalande minipetitchouer. Himmelskt goda, med överraskande fyllningar i de små petitchouerna. Crème fraiche med färgrik ishavsrom och luxuös kalkonmousse med madeira. Perfekt ädeloströra med kvarg och gröna vindruvor.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Minipetitchouer

Ingredienser

40
50 g smör eller margarin
2 dl vatten
2 dl vetemjöl
3 medelstora ägg

Romröra

2 dl crème fraiche
1 burk ishavsrom (à 50 g)
1 msk finhackad gräslök
gräslök till garnering

Kalkonmousse

100 g kalkon- eller kycklingpastej (finns i färdig ask)
2 msk vispgrädde
2 msk madeira
oliver till garnering

Ädeloströra

2 msk grönmögelost
1 dl gräddfil
1 dl kvarg
vindruvor till garnering

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Varje fyllning räcker till ca 20 st. Välj 2 fyllningar eller minska mängden om du vill göra alla 3.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer