Miniburgare med klyftpotatis och dipp
Allt blir lite extra gott när man får äta med händerna! Dessa små miniburgare steks i smör och kryddas med oregano, och slinker ner farligt lätt! Potatis skärs i klyftor och tillagas i ugn. En småhet dipp på vitlök, chilisås och paprikapulver blir en utmärkt dressing till denna middag. Servera ihop med uppskuren sallad och hugg in!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2019
Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
1 msk olja
salt
peppar
1 vitlöksklyfta
2 dl matyoghurt
2 msk chilisås
1 tsk paprikapulver
2 plommontomater
1/2 krispsallad
360 g sliders
1 msk smör eller olja
1/2 tsk oregano
8 sliderbröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2661 KJ / 634 kCal
Fett25 g
Salt1 g
Kolhydrater77 g
Protein22 g
Kommentarer