Miniburgare med klyftpotatis och dipp

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Miniburgare med klyftpotatis och dipp

Allt blir lite extra gott när man får äta med händerna! Dessa små miniburgare steks i smör och kryddas med oregano, och slinker ner farligt lätt! Potatis skärs i klyftor och tillagas i ugn. En småhet dipp på vitlök, chilisås och paprikapulver blir en utmärkt dressing till denna middag. Servera ihop med uppskuren sallad och hugg in!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2019

Miniburgare med klyftpotatis och dipp

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
1 msk olja
salt
peppar
1 vitlöksklyfta
2 dl matyoghurt
2 msk chilisås
1 tsk paprikapulver
2 plommontomater
1/2 krispsallad
360 g sliders
1 msk smör eller olja
1/2 tsk oregano
8 sliderbröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2661 KJ / 634 kCal
Fett25 g
Salt1 g
Kolhydrater77 g
Protein22 g

Testa liknande recept

Sliders med avokado och jalapenoyoghurt
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare med rostad potatis
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sliders med cheddar och stekt lök
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare med avokadoröra
Betyg 3.3 av 5.
37 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sliders med picklad rödlök och majs
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hamburgare med majskolv
Betyg 4 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga