Mimosaägg med rökt lax
![Mimosaägg med rökt lax](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Mimosaägg med rökt lax passar utmärkt in på både julbordet, påskbordet eller buffébordet. Mimosaäggen är riktigt goda och innehåller lax, majonnäs, fransk senap och stenbitsrom.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 1997
![Mimosaägg med rökt lax](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
8 portioner
8 hårdkokta ägg
2 msk majonnäs
1 msk fransk senap
100 g kallrökt lax
50 g röd stenbitsrom
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Skall det vara kall rökt lax, eller kallrökt lax ?
Ulla
2007-04-04