Mimosaägg med rökt lax

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Mimosaägg med rökt lax

Mimosaägg med rökt lax passar utmärkt in på både julbordet, påskbordet eller buffébordet. Mimosaäggen är riktigt goda och innehåller lax, majonnäs, fransk senap och stenbitsrom.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1997

Mimosaägg med rökt lax

Ingredienser

8 portioner
8 hårdkokta ägg
2 msk majonnäs
1 msk fransk senap
100 g kallrökt lax
50 g röd stenbitsrom

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

Skall det vara kall rökt lax, eller kallrökt lax ?

Ulla

2007-04-04

Testa liknande recept

Lax- och romtårta
Betyg 4 av 5.
74 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxtårta med kavring
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Laxiga kroppkakor
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatistapas med rom
Betyg 2.6 av 5.
40 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Påskpaj med laxsallad
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chili- och limepiffad varmrökt lax
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga