Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Mildare lök

Testa att laga till en härlig blandning av rödlök, vinäger, salt, olja och peppar. Låt sedan löken stå och dra sig i blandningen en stund innan du serverar den som tillbehör till exempelvis kött eller kyckling. Riktigt gott!

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 sats portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skiva en lök riktigt tunt. Häll över vinäger och salt. Blanda runt och låt dra ca 15 minuter.
  2. Tillsätt olja, peppar. Blanda löken med salladsblad eller skivade tomater till en sallad.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 1 sats
  • 1 rödlök (eller schalottenlök eller silverlök)
  • 1 msk vinäger
  • 1/2 tsk salt
  • 1 msk olja
  • 1 krm peppar
Lägg till i inköpslistan