Grillade rödlöksringar
Dessa välsmakande och lättlagade grillade lökringar fungerar utmärkt som tillbehör såväl på grillfesten, som till vardagsmiddagen. Allt du behöver är rödlök, en skvätt olivolja, rödvinsvinäger, farinsocker och en nypa svartpeppar- och voilá!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006
Ingredienser
undefined
2 rödlökar
2 msk olivolja
1 msk rödvinsvinäger
1 tsk brun farin
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så gott o enkelt. Grillsmaken behålls i den goda marinaden.
Marie
2018-01-22Hej Mia! Tanken är att löken ska ta åt sig smakerna bättre från marinaden, vilket den gör när den först har tillagats. På samma sätt som det ofta är en fördel att eftermarinera t ex grillade grönsaker, så receptet är helt i sin ordning. Lycka till!
Redaktionen
2014-04-29Ska man inte marinera rödlöken innan man grillar den? Jag hade nog valt att göra så.. Det är fruktansvärt irriterande när recepten presenteras i helt ologiska steg..
Mia
2014-04-28