Grillade rödlöksringar

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
3
Grillade rödlöksringar

Dessa välsmakande och lättlagade grillade lökringar fungerar utmärkt som tillbehör såväl på grillfesten, som till vardagsmiddagen. Allt du behöver är rödlök, en skvätt olivolja, rödvinsvinäger, farinsocker och en nypa svartpeppar- och voilá!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Grillade rödlöksringar

Ingredienser

undefined
2 rödlökar
2 msk olivolja
1 msk rödvinsvinäger
1 tsk brun farin
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Så gott o enkelt. Grillsmaken behålls i den goda marinaden.

Marie

2018-01-22

Hej Mia! Tanken är att löken ska ta åt sig smakerna bättre från marinaden, vilket den gör när den först har tillagats. På samma sätt som det ofta är en fördel att eftermarinera t ex grillade grönsaker, så receptet är helt i sin ordning. Lycka till!

Redaktionen

2014-04-29

Ska man inte marinera rödlöken innan man grillar den? Jag hade nog valt att göra så.. Det är fruktansvärt irriterande när recepten presenteras i helt ologiska steg..

Mia

2014-04-28

Testa liknande recept

Pickles med torkade lingon
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad hamburgare Mango Style
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling med grillad tomat och sötsyrlig dressing
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Picklad lök med jalapeño
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling smokey caribbean med papaya och äpple
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marinerad fänkål med citron och spenat
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga