Imponera med en lyxig ”layer cake” full med syrliga och söta sommarsmaker – flädermarinerade jordgubbar, lemoncurd och så överraskningen i form av vispad vit chokladpannacotta. Garnera med allsköns bär och gärna ett gäng ätbara blommor.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2016
Kommentarer
Emelie
6/17/2020Går det att förbereda tårtan (exklusive garnering) dagen innan?
Redaktionen ICAse
6/17/2020Hej Emelie! Ja du kan förbereda tårtan dagen innan. Men du bör nog inte skeda på all vätska som jordgubbarna ligger i. Lycka till och hoppas du gillar tårtan. Hälsningar Ulrika
Maja
6/20/2019Hej! Försökt vispa pannacottan till rätt konsistens men den skär sig, detta har hänt två gånger. Vad gör vi för fel? Gör precis som det står i receptet
Redaktionen ICAse
6/20/2019Hej Maja! Svårt att säga utan att varit delaktig, men kanske grädden inte var tillräckligt varm? Om vätskan inte blir tillräckligt varm och gelatinet inte sätter sig i vätskan så kan det nog bli såhär. Hälsningar Michelle
Jenny
6/14/2019Kan man ta bort/byta ut vallmofrön?
Redaktionen ICAse
6/17/2019Hej Jenny! Ja, det kan du men citron och vallmo tillsammans är en jättebra smakkombination. Men utesluta eller ersätta med t ex finkrossade hasselnötter går också bra. Lycka till! Hälsningar Michelle