Imponera med en lyxig ”layer cake” full med syrliga och söta sommarsmaker – flädermarinerade jordgubbar, lemoncurd och så överraskningen i form av vispad vit chokladpannacotta. Garnera med allsköns bär och gärna ett gäng ätbara blommor.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2016
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Rebecca
2022-11-14Den vita chokladpannacottan har jag använt som fyllning i andra tårtor och den är så himla god!
Katia natalia
2022-06-25Wow wow wow! Första gången som jag följt ett recept och resultatet blivit precis som på bilden. Blev en succé på midsommarfesten! Alla komponenter av tårtan kommer jag använda mig av enskilt eller tillsammans på andra tårtor framöver.
Therése
2021-06-25God tårta men den vita choklad pannacottan blev för rinnig och inte så fast som på bilden. Blev så när jag vispade upp den. Synd för den blir ju inte lika fin som på bilden
Redaktionen ICAse
2021-07-21Hej Therése! Pannacotta som man vispar brukar först bli grynig, sedan rinnig och efter att man har vispat ett tag blir den sen fastare konsistensen. Det viktiga är att följa receptet med rätt mängd på samtliga ingredienser till pannacottan och att den blir tillräckligt kall och stelnar helt innan man vispar den. Hoppas att du vill testa receptet igen! Hälsningar Elina