Crema di Mascarpone “Soyer au Champagne”

Betyg 3.6 av 5.
50 personer har röstat
0
Crema di Mascarpone “Soyer au Champagne”

En dessert med inspiration hämtad från en cocktail som härstammar från 1880-talet. Detta är en dessertdrink/after dinner cocktail som på ett ljuvligt sätt kombinerar champagne och glass.

Crema di Mascarpone “Soyer au Champagne”

Ingredienser

4 portioner
4 msk  fläderblomssaft
champagne efter tycke och smak (alt sockerdricka)
vanilj- och jordgubbsglass (gärna Carte d´Or Crema de Mascarpone)

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri glass.
Gör mjölkproteinfri: byt glass mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri glass.
Recept och bild från Carte D´Or.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
50 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi757 KJ / 181 kCal
Fett9 g
Salt0.34 g
Kolhydrater19 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Citrondrink med fläder och hallon
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sommar i Skinnarbo
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Alkoholfri drink ”Basilikablomster ”
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fläderspritzer
Betyg 4.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Flädermoussetårta med jordgubbsgelé
Betyg 3.9 av 5.
75 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Isglass med hallon och fläder
Betyg 4.2 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga