Crema di Mascarpone “Soyer au Champagne”

49
0
Crema di Mascarpone “Soyer au Champagne”

En dessert med inspiration hämtad från en cocktail som härstammar från 1880-talet. Detta är en dessertdrink/after dinner cocktail som på ett ljuvligt sätt kombinerar champagne och glass.

Skriv ut
Crema di Mascarpone “Soyer au Champagne”

Ingredienser

4 portioner
4 msk
fläderblomssaft
-
champagne efter tycke och smak (alt sockerdricka)
-
vanilj- och jordgubbsglass (gärna Carte d´Or Crema de Mascarpone)

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri glass.
Gör mjölkproteinfri: byt glass mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri glass.
Recept och bild från Carte D´Or.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

49

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 757 KJ / 181 kCal
Fett 9 g
Salt 0.34 g
Kolhydrater 19 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept