Midsommartårta med röda bär

Ingen dessert passar bättre till midsommarbordet än denna tårta med vackra röda bär! Lägg ihop bottnen med den fluffiga moussen några timmar innan din goda midsommartårta ska serveras. Dekorera med bären och njut!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

Gör så här
00:05:00
06:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
4 stMoussen stelnar inte, det hade varit användbart med mått på puré efter silning. Jag mosade igenom bären ordentligt vilket förmodligen gav mer vätska (använde upptinade frysta bär 500g från Coop). Ska försöka rädda den med ytterligare gelatin.
Amelie
Hej Amelie! Nu har vi provbakat tårtan igen och den blir helt perfekt. Vi pressade också ur bären jättemycket. Det blev nog bara knappt en deciliter skrufs över. Hoppas det gick bra när du försökte rädda med mer gelatin! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Första gången jag gjorde denna blev den perfekt. Andra gången höll den inte ihop när jag tog av formen, utan den säckade ihop i en hög. Möjligen tålde den inte transporten (tåg + promenad). Men den var ätbar ändå, och första gången blev den riktigt bra.
Monika
Den absolut godaste tårtan jag ätit. Känns inte så mastig som tårtor annars kan göra.
Anna