Midsommarfisk från ugnen

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Midsommarfisk från ugnen

Midsommarfisk från ugnen är ugnsbakade fiskfiléer som ligger på strimlad purjolök, selleristjälkar och fänkål. Servera midsommarfisken med nykokt färskpotatis, sockerärter och körsbärstomater.

Midsommarfisk från ugnen

Ingredienser

4 portioner
1 purjolök
3 blekselleristjälkar
1 fänkål
2 dl fiskbuljong (fond eller tärning + vatten)
500 g fiskfilé t ex gös eller sik
1 tsk citronpeppar
1 kruka basilika
1 liten vitlöksklyfta
2 skivor formbröd
50 g smör eller margarin
4 port färskpotatis
sockerärtor
körsbärstomater

Gör så här

00:10:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

Lättlagat och gott. Går precis lika bra med ett vanligt block frysfisk.

Björn

2005-04-13

Testa liknande recept

Fiskfilé på grön botten
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fisk med purjo och tomat
Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Cheddarpaj med valnötter, päron och blekselleri
Betyg 3.5 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fina fisken
Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnslagad potatissallad med stekt fiskfilé
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fänkålsinkokt lax
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad