Midsommarfisk från ugnen

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Midsommarfisk från ugnen

Midsommarfisk från ugnen är ugnsbakade fiskfiléer som ligger på strimlad purjolök, selleristjälkar och fänkål. Servera midsommarfisken med nykokt färskpotatis, sockerärter och körsbärstomater.

Midsommarfisk från ugnen

Ingredienser

4 portioner
1   purjolök
3   blekselleristjälkar
1   fänkål
2 dl  fiskbuljong (fond eller tärning + vatten)
500 g  fiskfilé t ex gös eller sik
1 tsk  citronpeppar
1   kruka basilika
1   liten vitlöksklyfta
2   skivor formbröd
50 g  smör eller margarin
4   port färskpotatis
sockerärtor
körsbärstomater

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Lättlagat och gott. Går precis lika bra med ett vanligt block frysfisk.

Björn

2005-04-13

Testa liknande recept

Fiskfilé på grön botten
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk med purjo och tomat
Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pernodfisk på fänkålsbädd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cheddarpaj med valnötter, päron och blekselleri
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fina fisken
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnslagad potatissallad med stekt fiskfilé
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga