Fina fisken
Fina fisken är en härlig och spröd rätt som du tillagar med fiskfilé av valfri sort och bakar i ugn med ett täcke av citron, persilja, gräslök, ost, vitt bröd och smör. Fräscht, mättande och utsökt att servera med potatismos och en citronklyfta.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 1999
Ingredienser
4 portioner
600 g fiskfilé (av valfri sort)
1/2 tsk salt
1/2 tsk citronpeppar
2 skivor vitt bröd
rivet skal av 1 citron
1 dl hackad persilja
2 msk hackad gräslök
2 dl riven ost
2 msk smör eller margarin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Den här har jag lagat till familjen flera gånger och den är enkel och supergod! Funkar både till vardag och helg.
Sara evira
2022-09-08Det här är riktigt riktigt gott! Till vegetarianen i familjen gjorde jag samma ’smet’ men la den på en vego ’Grilled Fillet’ och körde lika länge som fisken i ugnen. Alltihop en stor succé härhemma.
Carola
2022-06-14Urgott! Har lagat efter receptet men ibland med kokt pot iställer för mos. Äts ofta hemma hos oss.
Taina
2022-01-30