Michaelas hummus till tapas
Du använder de här bedårande recepten som små tapas, på buffén eller väljer ut din favorit och serverar som förrätt. Hummusen är oerhört delikat och blir idealisk på en skiva kavring i sällskap av ett salladsblad.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005
Ingredienser
undefined
4 dl kokta kikärtor
2 msk färskpressad citronjuice
1/2 dl olivolja
4 msk rostade sesamfrön
salt
kajennpeppar
Dressa sommarens tomater
1 äggula
2 msk vitvinsvinäger
1/2 tsk dijonsenap
3 msk olivolja
3 krm strösocker
3 krm salt
svartpeppar
Maries Matjesvåffla
2 våfflor av fullkornsvåffelmix
2 burkar matjessill (à 200 g)
1 rödlök
2 hårdkokta ägg
gräslök
gräddfil
Annies kyckling- och baconmacka
1 grillad kyckling
2 bacon
1 strimlat salladshuvud
skivad formfranska
majonäs
grillkrydda
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer