Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Rucolaspread

Rucolaspread är ett lättlagat recept som ger extra touch till grillat kött, fisk eller kyckling. Även mycket gott som lyxigt pålägg. Håller sig några dagar i kylen.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2004
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hacka och blanda rucolasallad, crème fraiche eller kvarg, majonnäs, citronjuice, örtsalt och peppar i en skål, eller kör alla ingredienser i en mixer.

För alla

Fri från gluten.
Gör äggfri: använd äggfri majonäs.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Tips

Röror är enkelt att göra och gott att ha i kylen. De håller sig ett par dagar och kan njutas som sås, dressing eller pålägg.

Ingredienser

  • 1 kruka ruccolasallad
  • 2 1/4 dl crème fraiche eller kvarg
  • 2 msk majonäs
  • 1 msk citronjuice
  • örtsalt
  • peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?