Rucolaspread

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
2
Rucolaspread

Rucolaspread är ett lättlagat recept som ger extra touch till grillat kött, fisk eller kyckling. Även mycket gott som lyxigt pålägg. Håller sig några dagar i kylen.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Rucolaspread

Ingredienser

undefined
1   kruka rucolasallad
2 - 2 1/4 dl  crème fraiche eller kvarg
2 msk  majonäs
1 msk  citronjuice
örtsalt
peppar

För alla

Fri från gluten.
Gör äggfri: använd äggfri majonäs.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Tips

Röror är enkelt att göra och gott att ha i kylen. De håller sig ett par dagar och kan njutas som sås, dressing eller pålägg.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

enkelt, lätt att komma ihåg få ingredienser.

Gun-britt

2014-10-20

Denna "sås" passar till det mesta. Jag brukar servera den till grillat, både kött, fisk och kyckling. Ruccolan ger ett bra sting. Mycket gott!

Nina

2010-10-15

Testa liknande recept

Grönsaksstavar & chips med örtdipp
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rucolaröra
Betyg 3.5 av 5.
21 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gravlaxrulader
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Potatissallad med oliver
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Höstratatouille med svamp
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastasallad med citrus och koriander
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga