Mexipanna med kyckling och bönor
Den här mexipannan är oerhört välsmakande. Kyckling och bönor rörs ihop i en ljuvlig blandning med bland annat potatis, morötter och het chili. Servera med en krispig sallad och mjuk avokado.
Ingredienser
4 portioner
8 - 9 potatisar
2 - 3 morötter (3 st motsvarar ca 250 g)
1 - 1 1/2 röd chili t ex spansk peppar
3 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
1/2 dl tomatpuré
1 tsk salt
4 kycklingfiléer
1 burk röda bönor (à 400 g)
1/2 dl strimlad bladpersilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Smaklöst och vattnigt, ingen höjdare. Krävde en hel del extra kryddning för att bli aptitligt.
Britt-marie
2013-04-13Tillsätt färsk koriander och eventuellt stark kryddad korv i små bitar.
Reine
2007-10-05