Mexikansk kålsallad

Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mexikansk kålsallad

Ett vegetariskt tillbehör inte enbart till tacofesten, utan till många olika måltider. Rödkål, morot, pumpakärnor och koriander är några av de ingredienser som ger salladen fin färg. Den som önskar en krämigare variant kan blanda ner majonnäs och créme fraiche så blir det en mexikansk coleslaw.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Mexikansk kålsallad

Ingredienser

4 portioner
1 klyfta rödkål (1 klyfta motsvarar ca 300 g)
1 stor morot
2 selleristjälkar
1 apelsin
1 tsk honung
1/2 kruka koriander
4 msk rostade pumpakärnor
2 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rödkåls- och sellerisallad
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Quesadillas med italiensk fyllning
Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fisktacos
Betyg 2.4 av 5.135 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Salladswraps
Betyg 2.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödkålsfyllda äpplen
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Surkål på rödkål
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad