Mexikansk kålsallad

11
0
Mexikansk kålsallad

Ett vegetariskt tillbehör inte enbart till tacofesten, utan till många olika måltider. Rödkål, morot, pumpakärnor och koriander är några av de ingredienser som ger salladen fin färg. Den som önskar en krämigare variant kan blanda ner majonnäs och créme fraiche så blir det en mexikansk coleslaw.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Mexikansk kålsallad

Ingredienser

4 portioner
1 klyfta rödkål (1 klyfta motsvarar ca 300 g)
1 stor morot
2 selleristjälkar
1 apelsin
1 tsk honung
1/2 kruka koriander
4 msk rostade pumpakärnor
2 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer