Mexikansk kålsallad

Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
0
Mexikansk kålsallad

Ett vegetariskt tillbehör inte enbart till tacofesten, utan till många olika måltider. Rödkål, morot, pumpakärnor och koriander är några av de ingredienser som ger salladen fin färg. Den som önskar en krämigare variant kan blanda ner majonnäs och créme fraiche så blir det en mexikansk coleslaw.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Mexikansk kålsallad

Ingredienser

4 portioner
1   klyfta rödkål (1 klyfta motsvarar ca 300 g)
1   stor morot
2   selleristjälkar
1   apelsin
1 tsk  honung
1/2   kruka koriander
4 msk  rostade pumpakärnor
2 msk  olivolja
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Quesadillas med italiensk fyllning
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salladswraps
Betyg 2.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödkåls- och sellerisallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fisktacos
Betyg 2.4 av 5.
135 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Köttgryta habanero
Betyg 2.9 av 5.
82 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ceviche på peruanskt vis
Betyg 2.9 av 5.
220 personer har röstat
Under 30 min att tillaga