Mexikansk kålsallad

Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
0
Mexikansk kålsallad

Ett vegetariskt tillbehör inte enbart till tacofesten, utan till många olika måltider. Rödkål, morot, pumpakärnor och koriander är några av de ingredienser som ger salladen fin färg. Den som önskar en krämigare variant kan blanda ner majonnäs och créme fraiche så blir det en mexikansk coleslaw.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Mexikansk kålsallad

Ingredienser

4 portioner
1 klyfta rödkål (1 klyfta motsvarar ca 300 g)
1 stor morot
2 selleristjälkar
1 apelsin
1 tsk honung
1/2 kruka koriander
4 msk rostade pumpakärnor
2 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rödkåls- och sellerisallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Quesadillas med italiensk fyllning
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisktacos
Betyg 2.4 av 5.
135 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Salladswraps
Betyg 2.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödkålsfyllda äpplen
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Surkål på rödkål
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga