Rödkåls- och sellerisallad

0
0
Rödkåls- och sellerisallad

Rödkåls- och sellerisallad är en färgglad och välsmakande yoghurtröra, perfekt till fiskrätter eller som tillbehör till buffébordet. Salladen kan med fördel förberedas dagen innan.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003

Rödkåls- och sellerisallad

Ingredienser

4 portioner
2 selleristjälkar
1 dl rödkål (på burk)
2 dl matlagningsyoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
salt och peppar

För alla

Innehåller inte gluten eller ägg. Mjölk ingår.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot mjölkfria alternativa produkter av yoghurt, crème fraiche eller softspread utrörd till lagom konsistens.

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 10 bufféportioner

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer