Rödkåls- och sellerisallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Rödkåls- och sellerisallad

Rödkåls- och sellerisallad är en färgglad och välsmakande yoghurtröra, perfekt till fiskrätter eller som tillbehör till buffébordet. Salladen kan med fördel förberedas dagen innan.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003

Rödkåls- och sellerisallad

Ingredienser

4 portioner
2   selleristjälkar
1 dl  rödkål (på burk)
2 dl  matlagningsyoghurt
1   pressad vitlöksklyfta
salt och peppar

För alla

Innehåller inte gluten eller ägg. Mjölk ingår.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot mjölkfria alternativa produkter av yoghurt, crème fraiche eller softspread utrörd till lagom konsistens.

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 10 bufféportioner

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mexikansk kålsallad
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hyvlat äpple med selleri, chili och lime
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fänkålsjuice med päron
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lobster roll med brioche
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön vildrisrulle med lättrökt lax
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Äppel- och valnötssallad
Betyg 3.8 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga