Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Rödkåls- och sellerisallad

Rödkåls- och sellerisallad är en färgglad och välsmakande yoghurtröra, perfekt till fiskrätter eller som tillbehör till buffébordet. Salladen kan med fördel förberedas dagen innan.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2003
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skiva stjälksellerin. Rör samman alltsammans och smaka av med salt och peppar.
  2. Ställ kallt till servering. Dekorera gärna med selleriblad.

För alla

Innehåller inte gluten eller ägg. Mjölk ingår.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot mjölkfria alternativa produkter av yoghurt, crème fraiche eller softspread utrörd till lagom konsistens.

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 10 bufféportioner

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 selleristjälkar
  • 1 dl rödkål (på burk)
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan