Rödkåls- och sellerisallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Rödkåls- och sellerisallad

Rödkåls- och sellerisallad är en färgglad och välsmakande yoghurtröra, perfekt till fiskrätter eller som tillbehör till buffébordet. Salladen kan med fördel förberedas dagen innan.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003

Rödkåls- och sellerisallad

Ingredienser

4 portioner
2   selleristjälkar
1 dl  rödkål (på burk)
2 dl  matlagningsyoghurt
1   pressad vitlöksklyfta
salt och peppar

För alla

Innehåller inte gluten eller ägg. Mjölk ingår.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot mjölkfria alternativa produkter av yoghurt, crème fraiche eller softspread utrörd till lagom konsistens.

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 10 bufféportioner

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mexikansk kålsallad
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hyvlat äpple med selleri, chili och lime
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grön vildrisrulle med lättrökt lax
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fänkålsjuice med päron
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lobster roll med brioche
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Primörsoppa
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga