Mexikansk kålsallad

Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mexikansk kålsallad

Ett vegetariskt tillbehör inte enbart till tacofesten, utan till många olika måltider. Rödkål, morot, pumpakärnor och koriander är några av de ingredienser som ger salladen fin färg. Den som önskar en krämigare variant kan blanda ner majonnäs och créme fraiche så blir det en mexikansk coleslaw.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Mexikansk kålsallad

Ingredienser

4 portioner
1 klyfta rödkål (1 klyfta motsvarar ca 300 g)
1 stor morot
2 selleristjälkar
1 apelsin
1 tsk honung
1/2 kruka koriander
4 msk rostade pumpakärnor
2 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Rödkåls- och sellerisallad
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Quesadillas med italiensk fyllning
    Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fisktacos
    Betyg 2.4 av 5.135 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödkålsfyllda äpplen
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Salladswraps
    Betyg 2.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Surkål på rödkål
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad