Mexikansk fiskgryta

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mexikansk fiskgryta

Denna heta mexikansk fiskgryta tillagar du snabbt och enkelt av röd chili, torskfilé, lök och selleristjälkar. Servera fisken med bröd och en grönsallad.

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
1 röd chili (t ex spansk peppar)
1 gul lök
4 selleristjälkar
1 msk olja
3 dl långkornigt ris
1/2 dl tomatpuré
1 msk brun farin
6 dl vatten
1 tsk salt
400 g torskfilé, sej eller hoki (färsk eller djupfryst)
2 msk pressad saft (eller lime)
1 dl strimlad bladpersilja

Gör så här

00:15:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostat tortillabröd med kålceviche
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klassisk tomatsalsa
Betyg 4.1 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Quesadillas med italiensk fyllning
Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mexikansk kålsallad
Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torsk med mexikansk paprikasås
Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mexiwok med majs
Betyg 1 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad