Mexikansk fiskgryta

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Mexikansk fiskgryta

Denna heta mexikansk fiskgryta tillagar du snabbt och enkelt av röd chili, torskfilé, lök och selleristjälkar. Servera fisken med bröd och en grönsallad.

Mexikansk fiskgryta

Ingredienser

4 portioner
1 röd chili (t ex spansk peppar)
1 gul lök
4 selleristjälkar
1 msk olja
3 dl långkornigt ris
1/2 dl tomatpuré
1 msk brun farin
6 dl vatten
1 tsk salt
400 g torskfilé, sej eller hoki (färsk eller djupfryst)
2 msk pressad saft (eller lime)
1 dl strimlad bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mexikansk kålsallad
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salladswraps
Betyg 2.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Klassisk tomatsalsa
Betyg 4 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Quesadillas med italiensk fyllning
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med mexikansk paprikasås
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mexiwok med majs
Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga