Mexikansk fiskgryta

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Mexikansk fiskgryta

Denna heta mexikansk fiskgryta tillagar du snabbt och enkelt av röd chili, torskfilé, lök och selleristjälkar. Servera fisken med bröd och en grönsallad.

Mexikansk fiskgryta

Ingredienser

4 portioner
1   röd chili (t ex spansk peppar)
1   gul lök
4   selleristjälkar
1 msk  olja
3 dl  långkornigt ris
1/2 dl  tomatpuré
1 msk  brun farin
6 dl  vatten
1 tsk  salt
400 g  torskfilé, sej eller hoki (färsk eller djupfryst)
2 msk  pressad saft (eller lime)
1 dl  strimlad bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostat tortillabröd med kålceviche
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Klassisk tomatsalsa
Betyg 4 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Quesadillas med italiensk fyllning
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mexikansk kålsallad
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salladswraps
Betyg 2.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med mexikansk paprikasås
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga