Mexikansk fiskgryta

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mexikansk fiskgryta

Denna heta mexikansk fiskgryta tillagar du snabbt och enkelt av röd chili, torskfilé, lök och selleristjälkar. Servera fisken med bröd och en grönsallad.

Mexikansk fiskgryta

Ingredienser

4 portioner
1 röd chili (t ex spansk peppar)
1 gul lök
4 selleristjälkar
1 msk olja
3 dl långkornigt ris
1/2 dl tomatpuré
1 msk brun farin
6 dl vatten
1 tsk salt
400 g torskfilé, sej eller hoki (färsk eller djupfryst)
2 msk pressad saft (eller lime)
1 dl strimlad bladpersilja

Gör så här

00:15:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostat tortillabröd med kålceviche
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klassisk tomatsalsa
Betyg 4 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Quesadillas med italiensk fyllning
Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mexikansk kålsallad
Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torsk med mexikansk paprikasås
Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mexiwok med majs
Betyg 1 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad