Messmörsnittar med rökt lax

En liten förrätt eller snittar inspirerade av Norrland där en len messmörskräm bryter mot den rökta laxsmaken och frisk gräslök. Fräs lök, blanda med färskost och messmör, krydda med gräslök och lägg upp snyggt på tunnbröd med bitar av rökt lax på toppen.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per snitt.<br />
Energi393 KJ / 94 kCal
Fett6 g
Kolhydrater4.2 g
Protein5.8 g
Kommentarer
3 stHelt ok men tunnbröden blir snabbt geggiga. Nästa gång testar jag att hacka ner laxen i såsen och servera som en dip till tunnbrödsbitar för att behålla knaprigheten i brödet.
Sara kristina
Hej Lisbeth! Det är hårt tunnbröd vi har använt.
Ica-köket
Undrar om det är hårt eller mjukt tunnbröd i receptet????
Lisbeth