Medeltida paj från krusmyntagården

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Medeltida paj från krusmyntagården

Medeltida paj från krusmyntagården är en lite nyttigare pajdeg med en krämig och smakrik fyllning av bladpersilja, riven ost, kanel, ingefära och kryddsalvia.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1999

Medeltida paj från krusmyntagården

Ingredienser

4 portioner

Pajdeg

100 g rumstempererat smör eller margarin
1 1/2 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
2 krm salt
1/2 msk oliv- eller mandelolja
2 msk iskallt vatten

Fyllning

1 knippe bladpersilja
2 dl riven ost
4 ägg
3 dl standardmjölk
1 krm malen kanel
1 krm malen ingefära
4 blad kryddsalvia
1 tsk örtsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grönkålspaj med svarta oliver och Västerbottensost
Betyg 4.1 av 5.
56 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Galette med grön sparris och Västerbottensost
Betyg 4.8 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvrepaj
Betyg 3.8 av 5.
27 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lökgalette
Betyg 3.1 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Timjandoftande tomatpaj
Betyg 3.8 av 5.
30 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Finsk blåbärspaj
Betyg 4.2 av 5.
57 personer har röstat
Under 45 min att tillaga