Pizza möter paj i en rustik, salt galette där färsk lök spelar huvudrollen. På en pajbotten med grahamsmjöl bres ett tunt lager krämig ricotta som toppas med lök och timjan. Magiskt gott och perfekt att servera på buffé vid vårens och sommarens festligheter.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2020
Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av ricotta och smör.
Gör äggfri: byt ut ägget mot vatten eller olja.
Kommentarer
Frida
8/31/2020Bland det torraste vi ätit här hemma, nästan helt smaklöst. Kommer inte göras igen.
Christina
8/6/2020Jag smörstekte kantareller. Peppar, salt och färsk timjan. Det blev så gott. Ingen lök. Hälsningar Tina
Veronica
7/10/2020Det här är rätten för den som älskar pajdeg och inte fyllning. Hade nog blandat färsk och karamelliserad lök.