Bjud på äkta finsk blåbärspaj till kaffet! Den finska varianten av blåbärspaj är en blandning mellan paj och cheesecake där pajskalet fylls med gräddfil, socker och blåbär vilket gör pajen krämig och sötsyrlig. Servera gärna med vaniljsås eller en kula vaniljglass.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2021
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, gräddfil och vaniljsås- eller glass.
Näringsvärdet är beräknat exkl. serveringsförslag och på 6 port.
Kommentarer
Juan
2022-04-14Helt värdelöst recept. Precis som tidigare kommentarer, min paj är helt kladdig i mitten trots 50 min i ugn. Tråkigt...rekommenderas ej!
Sandra
2022-04-11Helen: Lägger folie över kanterna om de är mörka kanske?! 🤔
Helen
2021-08-28Hej Nu har pajen varit inne 40 minuter och den är alldeles kladdig i mitten . Ser ut som den gräddas utifrån kanterna och in mot mitten. Vad gör jag nu? Den är som färdig på kanterna