Denna fiskgryta med inspiration från Medelhavet är en liten utmaning som ger stor belöning i smakrikedom. Potatis, blåmusslor och filé av fisk samsas i denna gryta med bland annat vitlök, chilifrukter, saffran och apelsinjuice som smaksättare.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2004
Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri smaksatt crème fraiche.
Gör mjölkprotienfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Smaksätt med saffran och tomat.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jessica
2022-09-10Gott! Potatisen blev inte klar på 10 min. Lagade för 6 pers o det blev massor kvar.
Emil
2021-05-06Jättegod soppa!
Ellinor
2004-10-22Tog lång tid att laga men det var värt det. Doftade gott i hela huset och vännerna blev stormförtjusta:)