Matjesill med brynt smör och rom

2
0
Matjesill med brynt smör och rom

Matjesill med brynt smör, rom och ägg är en lyxig midsommarrätt. Brynt smör och rom hjälper till att skapa det där lilla extra i smaken. En urgod klassiker.

Skriv ut

Samarbete med:

Matjesill med brynt smör och rom

Ingredienser

4 portioner
2
förp matjessill i bitar (à 200 g)
4
kokta ägg
2
schalottenlökar
8
kokta potatisar
1 dl
riven pepparrot
1/2 dl
hackad dill
50 g
smör (+ extra till formen)
1 - 2
förp caviar stenbitsrom (à 75 g)
-
svartpeppar

För alla

Fri från gluten. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Testa liknande recept